کاغذ پارچمنت - پارچمنت
استفاده از پارچمنت های پلاستیکی PP و مزایای آن :
1- در تولید پنیر سفید ایرانی فتا به روش UF چند ساعت بعد از انعقاد Retentive و اضافه نمودن کاغذ پارچمنت بر روی پنیر و اضافه نمودن نمک به آن ، آب انداختگی شروع شده و عبور آب از کاغذ و تولید آب نمک اشباع و نیز نفوذ آن به سطح پنیر تولیدی باعث جلوگیری از فعالیت استارترهای موجود در سطح پنیر شده و افت PH در این قسمت را به تاخیر می اندازد و پس از چند روز دولایه شدن پنیر در سطح را باعث می گردد ، لذا با استفاده از پارچمنت های پلاستیکی مزایای ذیل را می توان مشاهده نمود.
- بدلیل عدم لوله شدن پارچمنت، نمک مستقیماً به سطح اضافه نشده و کیفیت را ثابت نگه می دارد.
- بدلیل عدم لوله شدن پارچمنت در قسمت فویل گذار ضایعات فویل هنگام سیل را نداریم.
- از همه مهمتر این پارچمنت باعث می گردد پس از آزاد شدن آب نمک بدون تغییر بر روی آن بماند و فرصت این را به پنیر بدهد که استارتر موجود فعالیت خود را در کاهش PH انجام دهد و تمام قسمتهای پنیر از PH یکسانی برخوردار باشد PH یکنواخت و در محدوده7/4 - 5/4 باعث آب انداختگی مناسب ، بافت یکنواخت و عدم لایه ای شدن اطراف پنیر می شود. لازم به ذکر است که در این حالت ترن کردن ( برگرداندن ) ظروف پنیر تولیدی پس از انتقال آنها به سردخانه باعث بهبود کیفیت خواهد شد.